Referencer

Vores kundegrupper er små- og mellemstore virksomheder, hvilket dækker enkeltmandsfirmaer, anpartsselskaber, aktieselskaber, mange forskellige former for foreninger. 
Hermed har vi bred erfaring inden for mange forskellige brancher.

Endvidere har vi stor erfaring med etablering og drift af virksomheder udlandet, bl.a. Sverige.
Med vores brede og alsidige erfaring er vi selvfølgelig altid klar til nye udfordringer inden for stort set alle brancher.

Kundecases

Aktiv Fritid - Jagt & fiskeri butik i Køge

Efter vi er begyndt at samarbejde med SR Revision, har vi fået langt mere for pengene. De er meget tættere på driften, end vi nogensinde har oplevet et revisionsfirma har været. Netop fordi de både står for bogholderi og revision skabes en langt bedre sammenhæng og dermed forståelse af, hvad der foregår hos os i dagligdagen. Således kan SR Revision rådgive løbende og hele tiden tilpasse og optimere tingene. Nu står vi med knivskarpe tal hver måned – Og der er jo bundlinjekroner i, at der er styr på bogholderiet og på driften.

Jesper L. Nielsen

PARTNER, AKTIV FRITID

Aktiv Fritid anbefaler SR Revision

 

Butikken ”Aktiv Fritid” er blandt de af vores kunder, der har valgt en fuld løsning hos os. På det tidspunkt hvor “Aktiv Fritid” søgte assistance hos os, stod butikken med massive udfordringer i forhold til rapportering, nøgletal osv. Partner Jesper L. Nielsen kommenterer samarbejdet således:

”I begyndelsen varetog SR Revision kun revisionsdelen, men det har siden udviklet sig til, at vi i dag har en ansat fra SR Revision siddende til at føre bogholderiet 2-3 dage om ugen. Vi har aldrig nogensinde haft så godt styr på vores bogholderi og rapportering – alt er up to date”

Som daglig leder af butikken har Jesper erfaret, at hans hverdag er blevet en hel del nemmere, efter at SR Revision har påtaget sig ansvaret for så stor en del af det administrative arbejde, samt en rolle som sparringspartner.

I Aktiv Fritids tilfælde er den ekstra udgift til revisor godt givet ud, da den faktisk dækkes af bundlinjeprovenuet samt den dagligt optimerede drift af forretningen.

De fleste revisorer kan garanteret godt lave de tal og regnskaber, de skal, men det unikke i vores løsning med SR Revision og dermed essensen i det hele, er netop kombinationen af revision, udarbejdelse af månedsregnskaber samt det daglige bogholderi – disse tre ting er forbundet 100%, hvilket simpelthen gør, at effektiviteten og fokus bliver større og det vil sige, at resultaterne uundgåeligt bliver bedre, fordi man er så opmærksom på tallene. SR Revision er meget tættere på vores drift end et normalt revisionsfirma ville være. Når de er tættere på, har de også nemmere ved at vejlede og servicere os – til vores store fordel.

Jesper L. Nielsen

PARTNER, AKTIV FRITID